Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Erhan Konuk fenomeni

Erhan Konuk bu köşeye pek sık konuk olur. Çünkü yaptığı işi her zaman önemserim, takdir ederim. Dile kolay, aynı ekranda aynı tarz programı (Pop Saati) tam 25 yıl süreyle sunmak öyle kolay rastlanan bir durum değil.
Hele ki en janjanlı dizilerin iki bölümde yayından kalktığı, en iddialı şovların ömrünün 20 gün olduğu şu kaygan zeminli televizyon gezegeninde...

İYİ Mİ MÜZİK VAR
Erhan Konuk şimdilerde yine TRT ekranlarında. Üstelik püfür püfür, havadar bir ortamda.
Konuk, TRT Türk'teki yeni programı Doğudan Batıya'yı her salı akşamı Bodrum'un cennet koyu Torba'dan sunuyor.
Konuk'un birbirinden ünlü konuklarını ağırladığı programda; Azerbaycanlı balaban ustası Alihan Samedov yönetimindeki Balaban Orkestrası'nın müzik ziyafeti de yer alıyor. Samedov'un doğu ve batının eşsiz ezgilerine yeniden hayat verdiği program; hem kaliteli müzik arayanlara alternatif oluşturuyor, hem de savaşın, felaketin eksik olmadığı bu dünyada "İyi ki müzik var" dedirtiyor. Erhan Konuk ise soyadının tersine, TRT ekranında her daim 'ev sahibi' olmayı sonuna kadar hak ediyor.
Yeniden dibe dalmadan önce su üstünde derin bir nefes almak isteyenler, her hafta salı akşamı 22.35'te TRT Türk ekranları başında olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA