Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Oprah'ı tanıyalım!

Bu gaf, bizim kürsüye sığmayacağı için buraya taşıdım... Kişisel serveti 4 milyar doları bulan, dünyanın en ünlü ve en çok kazanan televizyon programcısı Oprah Winfrey, yakın arkadaşı Tina Turner'ın nikah töreni için İsviçre'ye gitmiş. Çarşı pazar (!) dolaşırken dünyanın en ünlü firmalarından birinin vitrininde bulunan ve aktris Jennifer Aniston'ın geçen ay 38 bin dolara satın aldığı çantanın siyahını beğenmiş. İçeri girip tezgahtara "Şu çantayı görmek istiyorum" demiş. Tezgahtar kadın, bizim dolar milyarderi Oprah'ı baştan aşağı süzdükten sonra ne dese beğenirsiniz? "Senin paran o çantaya yetmez. Göstermiyorum."
Malum, Oprah siyahi bir yıldız. Konuyu programına taşıyıp ırk ayrımcılarına öyle bir ayar verdi ki, sormayın. Firma da alelacele bir özür açıklaması yapıp olayın yanlış anlamadan kaynaklandığını belirtti.
Oprah'ın fotoğrafını yayınlıyorum. Bizim turistik yöre esnafı kesip kasanın arkasındaki duvara yapıştırıversin bir zahmet. Biliyorsunuz, Oprah geçen yıl tüm ekibini bir yatta toplayıp bizim Güney sahillerine turistik çıkarma yapmıştı. Kazara herhangi bir yanlışımız olmasın kadına!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA