Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gülben Show TV yolunda

Yeni sezon yaklaşırken, kanallar da kadrolarını güçlendirmek adına transfer ataklarını sürdürüyor. Sahip değiştiren Show TV ise transfer sezonunun en aktif kanalı olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Öncelikle gündüz ekranını cazip hale getirmek isteyen Show yönetimi, Alişan ve Çağla Şıkel'in birlikte sunacağı programın öncesinde Gülben Ergen ile izleyicinin karşısında olmaya hazırlanıyor.
Show TV yönetiminin, geçen yılı TRT 1 ekranında geçiren Gülben Ergen'le prensip anlaşmasına vardığı bilgisini edindim.
Diğer yandan, Demet Akalın'ın Beyaz TV ile anlaştığı ve programı için sponsor arandığı yolunda çıkan haberlerin de gerçekle ilgisi olmadığını öğrendim. Görüştüğüm Beyaz TV yöneticileri, olayın tamamen asılsız bir söylentiden ibaret olduğunu belirtti.

Bu arada 24 cephesinde de yeni gelişmeler var. Aynı zamanda Star gazetesinin de sahibi olan grup, yeni bir kanal oluşturmak için düğmeye bastı. İsmi TV 4 olacak olan kanal; şov ve eğlence ağırlıklı bir yayın politikasına sahip olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA