Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Acaba nasıl ödedi?

Yıllardır yorumlarıyla, eleştirileriyle, ihbarlarıyla köşemize değer katan müdavimlerimiz var. Artık isimlerini ezberlemiş olmalısınız. Onlardan biri olan sevgili Aykut Şayan, yeni sezona parlak bir başlangıç yapmış. Fox'taki Fatih Harbiye dizisinde pek çok televizyon eleştirmenini kıskandıracak bir detayı yakalamış:
Fukara kızımız, zenginlerin partisine davet edilmiş.
Elbisesi kaçak. (Akrabası olan terzinin butik siparişi için diktiği tuvalete bir günlüğüne el koyuyorlar.)
Saç ve makyaj parasını mahallenin kuaförü kolaylık gösterip taksite bağlıyor. İki numara büyük gelen ödünç ayakkabıların burnuna ise pamuk tıkıştırılıp sorun çözülüyor. Buraya kadar her şey yolunda. Ama bundan sonrası, bizim Aykut Şayan'ın dikkatli gözlerine takılmış. Kız, davetin verileceği villaya gitmek için taksiye biniyor. Gölgelerin durumuna bakılırsa saat 15.00 civarı. Kızımız villanın önünde taksiden indiğinde ise hava kapkaranlık olmuş.
O mevsimde havanın 20.30'da karardığını varsayarsak, yolculuk nereden baksanız 5.5 saat sürmüş!
Aykut bu ihbarı yaptıktan sonra aklıma iki soru takıldı: Davet, hangi şehirde verildi? Ondan da önemlisi, kızcağız 5.5 saatlik taksi ücretini nasıl ödedi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA