Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Doz aşımı mı?

İlk tehlikeyi Beyazıt Öztürk yaşamıştı.
Kanal D'de rol aldığı Yalan Dünya dizisi cuma geceleri yayınlanıyor, hemen ardından Beyaz Show ekrana geliyordu.
İki programın arasındaki reklam kuşaklarında da Beyaz'ı bolca izliyorduk. Sonunda ekran başındaki çelik gibi sinirler yıpranıp ortaya 'metal yorgunluğu' çıkınca, Kanal D duruma uyandı ve Yalan Dünya'nın gününü değiştirdi. Beyaz'ın yüzündeki aşınma da böylece durdurulmuş oldu.
Şimdi aynı tehlike Eser Yenenler için söz konusu. Cumartesi geceleri Star'da önce Yetenek Sizsiniz'in jüri üyesi olarak ekrana geliyor, hemen ardından 3+1 ile mesaisini sürdürüyor. Bu durumdan o da kaygı duymuş olacak ki, 3+1'in hemen başında savunmaya geçti.
"İnanın burada bambaşka biri olacağım, sıkılmayacaksınız benden" dedi ama partnerlerinden İbrahim Büyükak'ın espriye bulanmış sivri oklarından kurtulamadı. İbrahim dedi ki, "Düşünün, bir turist ilk kez Türkiye'ye gelmiş. Topkapı, Ayasofya, Yerebatan derken akşam oteline geldiğinde, 'Dur bakayım, şu Türk televizyonlarında ne var?' diye kanallar arasında dolaşmaya başlamış. Bizim kanalda Eser'i beş saat boyunca iki farklı programda izleyince ne düşünür? Kanalın sahibinin oğlu olduğunu..."
Tabii ki Eser gibi yetenekli ve sempatik birinin ekranda görünmesi için aile torpiline ihtiyacı yok ama insan günde beş saat aynada kendi yüzünden bile sıkılır!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA