Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Top kimde?

KanalTÜRK'ün Top Bizde'si, TV 8'deki Telegol'e her hafta daha ciddi bir rakip olmaya başladı. Özelikle Sergen Yalçın'ın dobra yorumlarının büyük keyif verdiğini futbolseverlerden duyuyorum.

SERGEN YALÇIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

Ama ilk haftalarda programa espri katan, heyecan ve dinamizm kazandıran Bülent Ülgen-Bilgin Gökberk atışmalarında 'doz aşımı' gözlemliyorum. Olay giderek kişiselleşecek ve işin tadı kaçacak diye korkuyorum. Eğer bütün bu zıtlaşmalar tamamen reyting kaygısıyla üretilen kayıkçı kavgalarıysa -ki ne Bülent'in, ne de Bilgin'in buna tevessül edeceklerini sanmıyorum- ortada gerçekten Oscar'lık bir oyun var demektir ve spor çevrelerinde olmasa bile Cihangir'de dizi oyuncularının konuşlandığı cafe'lerde konuşulup tartışılmaya değerdir. Yok eğer rol değilse, ilerleyen haftalarda 'özel güvenlik' olarak ortaya Sergen'i almaları gerekebilir!
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA