Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Stoklar sağlam mı?

Köşemizin lojistik destek subaylarından Hakan Eracun'u özlemiştik. İşte en taze yorumu:
"Ağabey iyi geceler. Aramızda Kalsın dizisini fırsatım olmadığı için bir türlü izleyememiştim. İki bölüm oldu, fazla ara açılmasın diye şu an izliyorum. Gece saat 02.13. İnternetten dizi seyretmek adetim değildir; ilk defa böyle bir şeye girdim. Ancak bin pişmanım.
Yıllar önce bunun acısını çekmiş biri olarak o zamanlar tedbir almayı öğrenmiştik. Şimdi bu da ne, ne tedbiri diyeceksiniz.
İkinci Bahar başlamadan önce, o gece eve yiyecek takviyesi yapardık.
O zamanlar internetten sipariş yok çünkü. Paso Gaziantep yemekleri ile göz göze gelmek mümkündü. Aynı şey Yabancı Damat'ta da vardı. Önlemimizi alıyorduk ama bu gece gafil avlandım.
Dedim ya; saat 02.15, yemekler havada uçuşuyor. Pişiler, içli köfteler... Bu saatte sipariş verecek yerler de kapalı. Anlayacağınız, açlıktan mouse pet'i kemirir durumdayız.
Meselenin özü; Gaziantep dizisi internetten istediğiniz saatte seyredilmiyor, tekrar öğrendik. Ya makul saatinde televizyondan izleyeceksiniz ya da sağlam alışverişle dolabı doldurup tedbir alacaksınız. Peynir-ekmek yiyerek, sıcak pişi seyretmek ölüm be abicim..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA