Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gökmen, Fatih'i dövmüş mü?

Pazar akşamı Telegol'de konu Beşiktaş'taki İbrahim Toraman-Sezer Öztürk kavgasından açılınca, Gökmen Özdenak "Futbolda olur böyle şeyler. Biz de zamanında kavga ettik ama onlar gibi 24 saat içinde üç kez değil" dedi.
Serhat Ulueren ve Erman Toroğlu, Özdenak'ın 'vukuatını' hatırlayıp "Fatih Terim ile kapışmıştınız değil mi? Peki yumruklaştınız mı? Sizde de öyle kaş açılması filan oldu mu?" diye sordular.
Özdenak da "Fatih hata etti, ben de gerekeni yaptım" diyerek nokta koymak istedi ama diğer yorumcular ille de detay almak için bastırdılar. Erman Toroğlu, "Olayı bana o zamanlar Milli Takım'da görev yapan Ali Şen anlatmıştı. Giriştiniz mi öyle gerçekten birbirinize?" diye sorunca Özdenak da "Yok ya, yemek masasındaydık. Öyle iki tık tık yaptım, bitti" dedi. Görünen o ki, spor programları da dönem dizileri furyasından etkilenmiş. Baksanıza; güncellerle yetinmeyip 'dönem kavgalarını' ekrana taşıyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA