Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dizikolik polisler

HABER bültenlerinde izledim. Emniyet Müdürlüğü bünyesinde özel bir 'izleme timi' kurulmuş. Şimdilik dört polisten kurulu ekibin görevi; televizyon dizilerini izleyip trafik ihlallerini raporlandırmak ve ilgili dizilerin yapımcılarıyla yönetmenlerine bildirmek..
Böylece halkın kendine örnek aldığı dizi kahramanlarının trafik kurallarına uymalarını ve böylelikle aynı zamanda 'trafik idolleri' haline gelmelerini sağlamak.
Bilmem sizin de dikkatinizi çekiyor mu? Son zamanlarda dizilerde herkes emniyet kemeri takmaya, cep telefonunu kulaklıkla kullanmaya, takip sahneleri sırasında ani dönüş yapsa bile sinyal vermeye başladı. Belli ki bizim polislerin yaptığı 'ekran çevirmeleri' işe yaramış.
Ancak yakında sayıları artacak olan bu tim görevlileri konusunda ciddi endişelerim var. Zira son 10 ayda toplam 1461 bölüm yerli dizi izlemişler. Bunun ne demek olduğunu iyi bilirim. Bence polislere ayrıca 'yıpranma tazminatı' ödenmeli. Ek olarak, her hafta düzenli psikolog yardımı almalılar. Biz televizyon yazarları için artık yapılacak bir şey yok; bari polis kardeşlerimiz kendilerini kurtarsınlar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA