Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En 'Güven'li liman

Okurumuz Büşra Gür, çöl havasındaki bayram ekranında rastladığı 'vaha'yı anlatmış:
"İyi günler Yüksel Bey, yazılarınızı zevkle okuyorum. Öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun. Bayram haftası nedeniyle gözümüz TV'de Kurban Bayramı ile ilgili programlar aradı. Ama klasik birkaç bayram sohbeti dışında pek de farklı bir şey yoktu. Seksenler hariç tabii.
Seksenler bu bayram üç gün arayla iki yeni bölüm yayınladı. Bizlere bayramla ilgili o kadar güzel şey hatırlattı ki... Mesela; Ahmet'in Gülden'e nişan koçu hediye etmesi. Ben o yılları yaşamadım çünkü 90'lar çocuğuyum. 'Nişan koçu' diye bir adet olduğunu bilmiyordum, bu sayede öğrenmiş oldum. Sadece bu değil; bayram namazı ve klasik mahalle bayramlaşmalarının unutulmuş olmaması da hoşuma gitti. Seksenler sayesinde bunları bizzat yaşadığımı hissettim nedense. Birol Güven yine yaptı yapacağını... Onun ve tüm ekibin emeğine sağlık. Ayrıca bu konudaki hassasiyeti için de bilahare tebrik ediyorum.
Zamanınızı aldım; kusura bakmayın ama içimden bunları yazmak geldi. Saygılarımla."
(YAZAR NOTU: Okurumuzun görüşlerine aynen katılıyor ve bayramda Doksanlar dizisinin de yeni bölümleriyle ekranda olduğunu hatırlatıp Mint Prodüksiyon'a ben de teşekkür ediyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA