Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Vadi'ye alkış

Kurtlar Vadisi dizisinde her tür izleyiciyi tatmin edecek cazibe noktaları var.
Aksiyon isteyenler, entrika ve komplo teorileriyle ilgilenenler, hatta dostluk, vefa, aynı yola baş koyma gibi günümüzün unutulan değerlerine özlem duyanlar; Vadi'de soluklanmak istiyor.
Geçen hafta 'uslanmaz romantikler' de Vadi'den keyif aldılar. Müdavimlerimizden Kemal Kozan da onlardan biri:
"Merhaba Yüksel Bey, bu köşede televizyonda izlediğimiz birçok program hakkında görüş, öneri ve eleştirilerimizi yayınlıyor, bizim de sesimizi duyurmamıza yardımcı oluyorsunuz; bunun için ayrıca teşekkürler.
Bu kez, daha önce de birkaç defa eleştirdiğim ve sizin de yayınlamaya layık gördüğünüz Kurtlar Vadisi: Pusu'nun 24 Ekim akşamı yayınlanan bölümüyle ilgili beğenimi paylaşmak istedim. Müthiş bir aksiyon sahnesiyle başlayıp Gökhan Kırdar'ın nefis müzikleriyle birlikte, değme aşk dizilerine taş çıkartan romantizmle devam eden ve tek kelimeyle 'mükemmel' duygusal finaliyle tamamlanan, son zamanlarda izlediğim en güzel bölümdü. Saygılarımla."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA