Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hep böyle kal!..

ÖNCEKİ haftanın yıldızıydı. O Ses Türkiye'nin 'çorbacı tenoru' Hasan Doğru; saflığı, temizliği, utangaçlığı, alçakgönüllü tavırları ve hepsinden önemlisi harika sesiyle bir anda Türkiye'nin sevgilisi haline gelmişti.
Zonguldak'taki aile lokantasında çorba dağıtırken önce tiyatroya, sonra opera sanatçılığına merak saran ve nihayet Acun sayesinde 'patlayan' Hasan, bu hafta 3 Adam'ın konuğuydu.
Yine doğal ve utangaçtı.
Hele yanına Burcu Esmersoy oturup biraz da iç gıcıklayıcı muhabbetlere girişince, bizimki boncuk boncuk terledi. Başta Eser olmak üzere İbrahim ve Oğuzhan, bizim Hasan'ı inceden tiye alır gibi oldular.
Vallahi onu öyle içselleştirmişim, öyle sahiplenmişim ki; çok sevdiğim bizim çocuklara kızdım, gönül koydum. İçimden de 'İnşallah onlara uymaz diye dua etim. Zira bu aralar utançtan yüzü kızarabilen insanlara öyle çok ihtiyacımız var ki...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA