Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu sese ne gerek var?

Nurcihan Özgenç adlı okurumuz aynı konuyla ilgili pek çok şikayet mesajı gönderen okurlarımızın ortak sesi olmuş:
"Merhaba Yüksel Bey, limonata reklamları ile ilgili görüş bildirmek istiyorum. Reklamın içerisinde kadın oyuncunun, samimiyetsiz ve rahatsız edici bir şekilde bol sesli yutkunmasından huzursuzluk duyuyorum.

ÇOK ABARTILI
Aile ve toplum geleneklerimiz gereği, sofrada konuşmak bile ayıp sayılırken, bu kadar gürültülü bir içiş şeklinin çok abartılı ve yakışıksız olduğunu düşünüyorum. Uyarıyı ciddiye alıp köşenizde değerlendirirseniz çok sevinirim. Belki bu şekilde firma da daha titiz davranma ihtiyacı hisseder. Teşekkürler, iyi çalışmalar."
YAZAR NOTU: Okurumuzun görgü kurallarıyla ilgili hassasiyetine katılıyorum. Özellikle içecek reklamlarında ürünün cazibesini artırmak amacıyla bu tür ses efektleri sıklıkla kullanılmaya başlandı. Ancak 'sofrada konuşmamak' konusuna katılmıyorum. Konusu yemek saatine uygun olmak ve abartıya kaçmamak koşuluyla, ailelerin etrafında toplandığı sofraların lezzeti ve bereketi, muhabbetle daha da artar diye düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA