Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Karagül soruları

Okurumuz Gülçin Altun, Fox'ta yayınlanan Karagül dizisiyle ilgili merak edilen soruların sesi olmuş:
"Merhaba Yüksel Abi, uzun zamandır sana ilk kez yazıyorum. Bu konuya daha önce değindiniz mi bilmiyorum ama Karagül dizisinde ilk günden bu yana dikkatimi çeken bir şey var: Şamverdi Ailesi, kocaman bir konakta oturuyor ve fabrikaları var. Yani oranın zengin ve nüfuzlu ailelerinden biri. Buna rağmen -tüm bu tarz dizilerde olduğu gibi- konakta yardımcıları yok.
Bütün işlere Özlem ve evin büyük gelini bakıyor. Bu işleri yaparken de evdekiler tarafından hizmetçi muamelesi görüyorlar. Tamam, evin gelinleridir, iş yapmaları normaldir diyelim; peki o zaman Narin neden hanım ağa gibi elini hiçbir şeye sürmüyor? O da gelin sonuçta. Naçizane fikrim bu Yüksel Abi. Belki oralarda adet öyledir bilmiyorum ama paylaşmak istedim. Ayrıca diziyi severek takip ediyorum. Ekranların böyle kaliteli yapımlara ihtiyacı var.
NOT: Özlem karakterine bayılıyorum Yüksel Abi. Rolünün hakkını fazlasıyla veriyor."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA