Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

'Onur' gecesi

Müdavimlerimiz bilir; burası sadece bir televizyon eleştiri köşesi değil, aynı zamanda önemli hayır işlerinin duyurulduğu bir 'pano' işlevi de görür.
Bu kez vefa ile yardımlaşmanın keyfine bir arada varılacak bir gecenin duyurusunu yapacağım.
2010'da trafik kazası sonucu kaybettiğimiz tiyatrocu, yazar, yönetmen Onur Bayraktar; Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) tarafından bu gece düzenlenecek bir törenle anılacak.
Fulya Sanat Merkezi'nde saat 20.00'de başlayacak gecenin sunuculuğunu Doğa Rutkay üstlenirken, Birsen Tezer ve Güvenç Dağüstün de genç sanatçının anısına konser verecekler.
Onur Bayraktar'ın yazdığı oyunlardan bölümlerin de okunacağı gecede; Sarp Akkaya, Bergüzar Korel, Ali Atay, Ece Uslu, Ayça Varlıer, Rıza Kocaoğlu, Kaan Urgancıoğlu ve Serkan Keskin gibi genç kuşağın önemli oyuncuları da yer alacak.
Biletlerin 80 liradan satışa sunulduğu geceden elde edilen tüm gelir, Onur Bayraktar adına TOFD'nin sürdürdüğü Akülü Tekerlekli Sandalye kampanyasına bağışlanacak.
Not: Bilet almak isteyenler TOFD Genel Merkezi (0212 661 1 661) ile iletişim kurabilir veya Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği TC. Ziraat Bankası Atrium Şubesi IBAN NO:TR75 0001 0016 7211 3660 5550 06 No'lu hesaba bilet bedelini yatırıp biletlerini bu gece TOFD standından temin edebilirler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA