Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yeni sansür yöntemleri

Malum, ekran dekolteleri bu aralar manşetlerden bir türlü inmiyor. İki ünlü şovmen Beyazıt Öztürk ve Okan Bayülgen de konukları frikik vermesin diye bu hafta akla karayı seçtiler.
Beyaz, konuğu Ziynet Sali'nin süper mini eteğinin şerrinden(!) izleyicileri korumak için birebir ebatlardaki karton posterini sanatçının önüne baraj niyetine yerleştirdi.
Okan ise daha 'teknik' bir yöntem kullandı. Konuğu Sibel Meriç'in göğüsleri sadece elbisesinden değil, ekrandan da fırlayacak gibiydi.
Stüdyodaki izleyicilerin bir türlü programa odaklanamadıklarını fark eden tecrübeli sunucu; hemen rejiye talimat vererek, ekranın köşesinden duyma engelliler için işaret diliyle tercüme yapan hanımın görüntüsünü çiftleyerek, Sibel Meriç'in göğüslerinin üzerine monte ettirdi.
Ama bu hafta sansür konusunda en fazla zorlanan kişi, Oğuzhan Koç'tu.
3 Adam'a konuk olan Hülya Avşar'ın boydan boya fermuarlı eteğinin kopçası kopunca (Demek ki adına boşuna 'kopça' demiyorlar) hiç hesapta olmayan bir 'canlı yayın riski' ortaya çıktı.
Hülya, önce yanında oturan İbrahim Büyükak'tan yardım istedi: "Bak, açılırsa kaş göz yapıp işaret et bana ha..." İbrahim itiraz etti: "Bana ne ya? Görüntü için en iyi yerde oturuyorum. Locadan seyrederim ben..."
Ardından şarkısını söylemek için ayağa kalkan Avşar'ın durumu daha da aciliyet kazanınca Oğuzhan Koç elinde iğne iplikle yardıma koştu ama bu konudaki tecrübesi fermuarı kurtarmaya yetmedi. Aradaki bir boşlukta Hülya Avşar fermuarını diktirip RTÜK belgesel cezası vermeden canlı yayını kurtardı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA