Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beyaz'dan iki ters köşe

BU haftaki, son zamanlarda izlediğim en iyi Beyaz Show bölümlerinden biriydi. Hem Beyazıt Öztürk formdaydı, hem de programın mizah ekibi.
İlk gol daha birinci dakikada geldi. Beyaz, geçen hafta stüdyonun ikinci katına çıkıp, sevgilisine aşkını itiraf edip, evlilik teklifinde bulunan Halil Sezai'ye özenip, son derece ciddi bir edayla kameraların karşısına geçti.
"Onun bu davranışı beni de bir hafta boyunca düşünmeye sevk etti. Artık içimde tutamayacağım, itiraf edeceğim" deyince herkes müzmin bekar Beyaz'ın canlı yayında aşk itirafında bulunacağını sanıp gözünü dört açtı. Hatta magazin muhabirlerinin Kanal D binasına doğru yola çıkmak üzere çantalarını topladığını bile tahmin ediyorum.
Ama Beyaz son anda tornistan yaptı: "Evet, aşkımı itiraf etmeyi ben de çok isterdim ama ne yazık ki hayatımda böyle biri yok..." Sonra da başladı döktürmeye: "Biz istemez miyiz o, mağazada alışveriş yaparken 10 saat beklemeyi? Biz istemez miyiz kaynanamızın evimizde iki hafta kalmasını? Biz istemez miyiz Fenerbahçe-Galatasaray derbisi varken dizi izlemeyi, evlilik yıldönümünü unutup fırça yemeyi? Ama yok işte öyle biri..."
Beyaz'ın ters köşe konusundaki ikinci kurbanı Murat Dalkılıç oldu. Konu, diğer konuk Hazal Kaya'nın uzun boylu rol arkadaşları nedeniyle dizilerde sürekli takoz kullanmasından açılmıştı. Minyon tipli Murat atıldı: "Ama ben rahatlıkla onunla oynayabilirim, değil mi?"
Beyaz, topa gelişine vurdu: "Kızın yanına değil, altına takoz lazım..."
Bana göre yılın esprisiydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA