Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Operadaki çorbacı

ZONGUL DAK'taki aile lokantasında çorba karıştırırken, Acun Ilıcalı sayesinde Türkiye'nin en sempatik tenoru haline gelen Hasan Doğru bu hafta da gönülleri fethetmeyi başardı.
Ama bu kez Hasan'ın yıldızını parlatan Acun değil, elemedeki muhteşem şarkı seçimiyle jüri üyesi Gökhan Özoğuz oldu.
Kendisi gibi konservatuvarda şan eğitim almış güçlü rakipleri Melis Köksal ve Cansu Çavuş ile sahneye gelen Hasan, Phantom Of The Opera'yı seslendirirken Jose Carreras'yı bile kıskandıracak bir performans ortaya koydu.
Şarkı, seyircinin ısrarlı arzusu üzerine iki kez tekrarlanırken, Gökhan'ın tercihiyle yarışmaya devam etme hakkı kazanan Hasan, sempatik tavırları ve mütevazı görüntüsüyle bu yılki yarışmanın en büyük favorisi olduğunu bir kez daha kanıtladı.
Hasan'ın Allah vergisi yeteneği tartışılmaz.
İnşallah, devlet konservatuvarlarından birinde 'kontenjandan' eğitim şansı bulur. Hasan'ın; Pavarotti ve Hakan Aysev gibi 'sempatisini' kullanarak, klasik müziği geniş kitlelere sevdiren bir nefer haline gelmesi en büyük dileğim. Bu arada Acun bu yıl yarışmaya katılanlardan rahatlıkla bir 'Müzik Akademisi' kurabilir.
Sanki bunca yetenek; yememiş, içmemiş bu seneki O Ses Türkiye'yi beklemiş.
Önerimi bu kez ciddi ciddi tekrarlıyorum: Bu yıl O Ses Türkiye'yi kazanan, ülkemizi Eurovision'da temsil etsin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA