Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kraldan çok kralcılık

Ayşe Egesoy, katıldığı bir canlı yayında, TV 8'in Acun'dan sonra değişen halini kıyasıya eleştirmişti.
Acun Ilıcalı'nın bir röportajda "Eğlence kanalı yapacağım" açıklamasının ardından Özge Uzun'un programında, bir başka haberci konuğuyla kalkıp göbek atmasına fena halde bozulmuş, herkesin bu yeni yönetim anlayışı nedeniyle 'gardını aldığını' ima etmişti.
Ben sevgili Ayşe Egesoy kadar kötümser değilim ama TV 8'in yeni halinde beni de rahatsız eden bazı şeyler var. Bir kere; ilgisi olsun olmasın hemen her programda Acun'un Star TV'deki yarışmalarından görüntüler yer alıyor. Sanki Yetenek Sizsiniz Türkiye'den ya da O Ses Türkiye'den söz etmeyen, onların görüntüsünü yayınlamayan programcı işinden olacakmış gibi bir hava var. Öyle ki, bazı program sunucuları sözü o yarışmaya getirip videoya pas atmak için ecel terleri döküyor gibi...
Acun'u tanırım. Bu konuda hiçbir programcıya baskı yapmaz. Bu olsa olsa, yerini garantilemeye çalışan bazı dostların, refleks olarak 'kraldan çok kralcılık' yapmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
Yukarıdaki fotoğrafı ise sadece 'tema görüntüsü' olarak kullandım. Sevgili dostlarım Salih Keçeci ve Pelin Çini, Aramızda Kalsın programındaki konukları Bora Gencer'in söylediği 'Çiftetelli' eşliğinde kalkıp oynadılar. Aman Ayşe Hanım görmesin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA