Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hosteslere dikkat!

PETEK Dinçöz, pazar günü Star'da konuk olduğu Nedir Ne Değildir? programında sunucu Burcu Esmersoy'a kariyer öyküsünü anlatırken, mesleğe ilk olarak otomobil fuarında hosteslik yaparak başladığını söyledi.
Dinçöz, fuar hostesliğinin zorluğundan söz ederken, "Günde 12 saat ayakta durursunuz, bir sandviçle günü geçirirsiniz. O sırada ünlü mankenler gelir, aracın önünde bir saat durur, sizin altı ayda aldığınız parayı alıp giderler" diyerek, o meşakkatli günlerini andı.
Sonra da 'hayattan' nasıl intikamını aldığını anlattı: "Yıllar sonra başında 12 saat dikildiğim o otomobili satın aldım. Karşısına geçip 'Ah bilseniz, bu ne çektirdi bana' diye iç geçirdim." O sırada ev sahibi Burcu Esmersoy da mesleğe otomobil fuarında hostes olarak adım attığını söyledi.
Görünen o ki, otomobil fuarlarında görev alan 'şimdilik ünsüz' hosteslerle birlikte fotoğraf çektirip imza almakta fayda var; ileride "Onu ilk ben keşfetmiştim" diyebilmek için...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA