Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Adamın kare kökü!

Memlekette 'adamlık' karaborsaya düştükçe, halk arasında adamlığa övgü düzen tanımlamalar da çeşitleniyor. 'Adam gibi adam', 'Adamın hası', 'Adamın dibi' vs... Giderek daha az şahit olduğumuz 'adamlık' örneklerinden biri de önceki akşam O Ses Türkiye'de yaşandı. Mehter takımında cevganlık yapan Abdullah adlı yarışmacı, bu hafta arkasına mehteran bölüğünü de alıp 'Estergon Kalesi'ni seslendirdi. Abdullah'la düello yapan Emrah'ın koçu Hadise hem Acun Ilıcalı'ya, hem de Abdullah'ın koçu Gökhan'a tepki göstererek, "Bu adaletsiz bir durum oldu. Bilseydik biz de bir şov hazırlardık" deyince tansiyon yükseldi.
Seyirci oylarının büyük bir çoğunluğuyla rakibini eleyen Abdullah ise muazzam bir jestte bulunarak, "Eğer bu konuda bir tereddüt varsa ben yeniden yarışabilirim" dedi. Acun Ilıcalı öneriyi kabul edince, ikilinin gelecek hafta yeniden yarışmasına karar verildi.
Bence sonuç değişmez.
Abdullah bu yürekliliğiyle seyircinin gönlünü öyle bir kazandı ki, haftaya şarkı söylemeyip sahnede dikilse bile rakibini eler...
Bu arada Soykan'ın geçen hafta seslendirdiği Tanju Okan şarkısı 'Kadınım'daki performansı aklımdan çıkmıyor.
Eğer O Ses Türkiye'nin müzik albümü yapılırsa bu performans bana göre A1 şarkısı olur.
Diğer yandan O Ses Türkiye'nin giderek bir 'Ahmet Kaya'yı Taklit Yarışması'na dönme riski artıyor.
Geçen sezonun birincisinin elde ettiği başarının ardından bu yıl yine bir Ahmet Kaya taklidinin finale doğru emin adımlarla yürüyor olması, yarışmayı amacından saptırıyor gibi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA