Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yılın lafları

Beyaz Show'da konu, Hazal Kaya'nın uzun boylu rol arkadaşları nedeniyle dizilerde sürekli takoz kullanmasından açılmıştı. Diğer konuk minyon tipli Murat Dalkılıç atıldı: "Ama ben rahatlıkla onunla oynayabilirim, değil mi?" Beyaz, topa gelişine vurdu: "Kızın yanına değil, altına takoz lazım."
Yarışmacıların doğru yanıt karşılığında, evdeki önemli eşyalardan biriyle takasa girdiği Şans Kapıda yarışmasından bir diyalog: Sunucu Yiğit Alıcı: Ne takas etmek istersiniz? Yarışmacı İnci Takmazoğlu: Artık bu saatten sonra kocamı takas etmek istiyorum.
Aşka Gel yarışmasında Mehmet Ali Erbil, eskiden çok çapkın olduğunu söyleyen yaşlı adama sordu: "Ama şimdi tık yok değil mi?" Adam, daha hazırcevap çıktı: "Eee, bugün bana, yarın sana..."
Ben Bilmem Eşim Bilir'de yarışmacı Şenay Cartı, evlendikten sonra nişanlısı Levent'in soyadını kullanacağını söyledi. Sunucu İlker Ayrık, Levent'in soyadının 'Cırık' olduğunu öğrenince espriyi patlattı: "Artık evlendikten sonra kendini 'Ben Şenay Cartı Cırık' diye tanıtırsın!"
Fox'un Su Gibi programında sunucu Uğur Arslan stüdyoda evlenen çifte iyi dileklerini şöyle sundu: "Evlenen çiftimize maşallah diyoruz ve hep birlikte tükürüyoruz: Tütütü!.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA