Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Fernandes yakışır

Ne yalan söyleyeyim, bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaş ile Fernandes'in yollarının ayrılmasını dört gözle bekliyordum. Sonunda Portekizli futbolcu ile kulübünün arasına kara kedi girdi. Hele son dayak olayıyla sanırım ipler hepten koptu.
Ben Fenerbahçeli yöneticilerin yerinde olsam, ne yapar eder Fernandes'i sarı-lacivertli renklere bağlardım. Çünkü bu futbolcunun Alex'ten sonra Fenerbahçe'nin orta sahada yaşadığı kreatif kabızlığın ilacı olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe, ligin en yetenekli forvetine sahip. Ama orta sahadan yeterince beslendiklerini sanmıyorum. Defans şişiriyor, Emenike ve Sow yakalarsa, atıyor. Ne karakterini sportmenliğe bir türlü yakıştıramadığım Meireles, ne şaşkın Alper, ne sakatlık yüzünden devamlılığı olmayan Emre, ne de istikrarsız Cristian, bu şahane forveti yeterince besleyebiliyor. Fernandes gibi hem adam eksiltme yeteneği olan, hem de araya zekice oynayabilen bir orta saha oyuncusu, Fenerbahçe'ye gol rekorları kırdırabilir. Fernandes'in son olaylarla iyice hırslanıp onur mücadelesi vermek için müthiş bir arzu ile oynayacağı da hesaba katılırsa, Fenerbahçe'nin devre arasındaki en akılcı transferi olur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA