Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dürüstlük kazandı

Yazalı daha 10 gün bile olmamıştı. 'Kim Milyoner Olmak İster?'de ünlüler yarışsın, kazandıkları para hayır kurumlarına bağışlansın' diye öneride bulunmuştum. Yılbaşında ünlüleri Kenan Işık'ın karşısında yarışırken izleyince, koltuklarımın kabarmasına engel olamadım. Umarım bu fantezi her ay tekrarlanır.
Gecenin yıldızı ise ünlüler arasında en az parayı kazanmasına rağmen Ali Şen'di. Efsane başkan, büyük ikramiyeye doğru koşarken telefon hakkını gazetemizin başyazarı Mehmet Barlas'tan yana kullandı. Barlas, yanlış yanıtı tavsiye etti. Ali Şen tavsiyeye uyunca, 15 bin lira ile yetinmek zorunda kaldı.

BRAVO BAŞKAN
Ali Şen'i hem sergilediği engin genel kültüründen, hem de medeni cesaretinden dolayı kutluyorum.
Ama en büyük takdirim, telefon adayları arasına bir 'internet kurdu' yerleştirmediği için. Bir başka tebrik de 'ayaklı kütüphane' Mehmet Barlas'a... 'Arama motoru' sakilliğine prim vermediğinden dolayı... Yaşasın dürüstlük, yaşasın 'ev yapımı' gerçek bilgi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA