Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gizli tanıtım müdürü

Geçen yılın en fazla tık'lanan televizyon olaylarından biriydi. Karadeniz'de yayın yapan Kaçkar TV'nin Spor Müdürü Alaattin Onay, sunduğu programda Çaykur Rizespor'a transferi gündemde olan bir Fransız futbolcu ile telefon bağlantısı yaptı.
Ancak 'küçük' bir sorun vardı. Onay, yabancı dil bilmiyordu ve stüdyoda bir tercüman da yoktu. Spor Müdürü Onay, Tarzanca'sına kuvvet, röportaja girişti: "Sakatlık problem?"
Fransız futbolcu, neyse ki olaya 'Fransız' kalmadı: "No problem!"
Bu görüntü yüz binlerce tık'landı ve olay, haber bültenlerine, talk show programlarına konu oldu.
Onay geçen hafta bir kez daha ana haber bültenlerine misafir oldu. Bu kez bir 'bedduası' ile... Gönül verdiği Çaykur Rizespor'un haftalardır galibiyet yüzü görememesine içerlemiş, canlı yayında başarısızlığa sebep olanlara beddua ediyordu, sonunu şöyle bağladı: "Rize için canını vermeyen şerefsizdir..."
Bence 'spor müdürü' gibi görünmesine rağmen, Onay'ın asli görevi tanıtım müdürlüğü... Sayesinde milyonlarca izleyici, Kaçkar TV'nin varlığından haberdar oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA