Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ekranda nimet savurganlığı

Günlerden cumartesi ve köşemiz yine siz değerli okurlarımızın emrinde. Bilmem farkında mısınız; sizin görüşleriniz, düşünceleriniz, talepleriniz sektörde her geçen gün biraz daha fazla ciddiye alınıyor. Siz ne kadar 'bilinçli ve seçici tüketici' haline gelirseniz, televizyon sektörüne de o kadar kalite gelecek. Biz buna inanıyoruz, siz de inanın...
Köşemizin gediklilerinden Gökçe Selam adlı okurumuz, bu kez de gündüz kuşaklarındaki savurganlığı eleştirmiş:
"Sabah programlarında yeni bir moda başlamış. Uzman kişiyle beraber eğer meyvelerden bahsediyorlarsa, neredeyse manavın yarısını tezgaha yığıyorlar. Örneğin; konu ekmek ise, 10 aileyi besleyecek kadar ekmek getiriyorlar stüdyoya... Mevzu et ise, kasaptan daha çok et oluyor masanın üstünde.
Birincisi, izleyici salak değil; herhalde etin, meyvenin ve sebzenin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. İkincisi, programdan sonra o ürünlere ne oluyor? Kullanıldığını düşünmüyorum çünkü hepsi mıncık mıncık elleniyor. Yani utanmasalar eşek sütünden bahsederken eşek getirecekler... Ay pardon onu bile yapmışlardı değil mi!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA