Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sorunun kaynağı

Haber dün bizim gazetede, Hıncal Ağabey'in köşesinin yanında iki sütuna 10 santimdi... Fox dışındaki haber bültenlerinde de yorumsuz geçiştirildi. Oysa, son zamanlarda okuduğum, izlediğim en dehşet verici, gelecek adına en umut kırıcı haberlerden biriydi.
Fethiye'de berber İ.A. (niye ismi, cismi teşhir edilmiyorsa) dükkana geç gelen 11 yaşındaki çırağı B.A.G.'yi boynuna ip geçirip motosikletiyle tam bir kilometre boyunca peşinden sürüklemiş. Sanırsınız Fethiye değil, Teksas... Sanırsınız yıl 2014 değil, 1894...
İyi ki çocuğu bir de zifte bulamamış!
İşte kadına şiddeti neden durduramadığımızın resmi... Çocukluğunda annesinden, babasından, öğretmeninden, ustasından şiddet görerek büyüyen adamdan, 10 yıl sonra 'pamuk gibi' olmasını nasıl beklersiniz ki?
Analar-babalar, kızlarını gelin verirken "Artık yeni evin orası. Bir daha bu eve boynu bükük dönemezsin" diye tembihliyorlar.
Aynı analar-babalar, küçücük çocuklarını sömestir tatilinde işe sokarken, dükkan sahibine "Eti senin, kemiği benim" diyorlar. Bu durumda olan da onları 'tepe tepe kullanmayı' kendinde hak görüyor. Yazık ki ne yazık...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA