Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hayat öpücüğü

Kanal D, Türker İnanoğlu'na ne kadar teşekkür etse az. Yıllardır Arka Sokaklar ile kanala reyting zirveleri yaşatan Erler Film, bu sezon dizi çöplüğüne dönen Kanal D'ye Küçük Ağa ile hayat öpücüğü verdi.
Hep yazıp söylüyorum ya 'İnsanlar ekranda masumiyete hasret' diye, Küçük Ağa da bu damardan girmiş. Zaten Türker Ağabey'in dizilerinde öyle çetrefilli entrikalar, vahşete ve şiddete varan didişmeler, toplumun zaaflarından reyting süzme girişimleri, abartılı dramlar göremezsiniz.
Onun dizileri kolay algılanır, rahat izlenir. Kahkaha da vardır, vefa da... Duygusallık da vardır, doğru mesaj da... Küçük Ağa da izleyiciyi ekran başında 'rahatlatan' bu havasıyla kendine bolca seyirci buldu. Bu arada dizinin zamanlamasının da doğru olduğunu belirtmeliyim. Tam da sömestir tatilinin başladığı, küçüklerin kumandayı ellerine aldıkları günlerde yayına başlaması akıllıcaydı. 'Küçük Osman' karakteriyle izleyicinin gönlünde taht kuran Emir Berke Zincidi yine pek sevimliydi. Diğer oyunculuklar açısından da belli bir düzey yakalanmış gibiydi. Problem Çocuk, Küçük Şahit, Evde Tek Başına, Dedem Gofret ve Ben gibi pek çok dizi ve filmin en can alıcı bölümlerinin bir araya getirildiği, zekice bir karma senaryoya sahipti. Gözüme çarpan tek problem ise Şanlıurfa şivesine soyunan oyuncular arasında baş gösteren şive farklılıkları ve zabıta şapkası giyen polisti!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA