Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En tartışmalı final

Geçen cumartesi Star TV'de final yapan 3 Adam programına Acun Ilıcalı ve Gökhan Özoğuz'un yaptığı gece yarısı baskını, haftanın en çok tartışılan konularından biri oldu. Ben de görüşlerimi 'Böyle kaos görmedim' başlığı altında sizlere iletmiştim.
Okurumuz Bahar Başaran da aynı konuya değinmiş. Umarım yazısının başındaki beni pek onurlandıran övgü satırlarını ayıklayıp sadece bir 'Teşekkür' ile geçiştirmemi kabalık olarak değerlendirmez. İşte okurumuzun o yorumu:
"3 Adam'ın TV 8'e geçmeden önce Star'daki son günüydü ve bu yüzden Acun ve Gökhan programa sürpriz olarak katıldı. Buraya kadar güzel ama Eyyvah Eyvah 3'ün tanıtımına gelen Ata Demirer'in haline ne demeli?
Belli ki yakında vizyona girecek filmini, konusunu, emek verenleri, ne zaman gösterime gireceğini, sinemaya neden ara verdiğini, gelecek projelerini vs. anlatacaktı ama ne mümkün...
Hülya Avşar'ın ne dediğini anlamadığımız o kesik kesik, sanki sürdürülmek zorundaymış gibi olan telefon görüşmesi olsun, Gökhan'ın halk kendisine 'Ne kadar da doğal' dedikçe kaybedeceğini umduğum doğallıkları(?) olsun, Acun'un Star'da TV 8'in ikide bir reklamını yapması olsun; fırsat gelmedi ki...
Ata Demirer buna rağmen efendiliğini bozmadı ama kendisine ayıp edildiğini düşünüyorum.
Sonuçta o da, belki birçok program arasından bu programı seçiyor ve başına gelene bak...
Bunun en büyük sorumlusu ise başta Eser Yenenler olmak üzere görevi, programda konuklar arası dengeleri sağlamak olan 3 Adam'dır... Ama karşınızdaki konuk, patronunuz olunca maalesef dengeler alt üst oluyor."
Bir başka okurumuz Şengül Kurtboğan'ın aynı konudaki yorumu ise şöyle: "Sevgili Yüksel Bey, ara ara size yazan biriyim ama uzun zamandır yazmıyordum. Bugün 3 Adam programı ile ilgili yazdıklarınızı okuyunca yine size yazmak ve hislerimize her zamanki gibi tercüman olduğunuz için teşekkür etmek istedim.
Siz zaten programla ilgili düşüncelerimizi birebir yazmışsınız ama şunları da ben ilave etmek istiyorum: Öncelikle sevgili Gökhan, O Ses Türkiye yarışması ile kazandığı sempatiyi neredeyse bizim nezdimizde nefrete dönüştürmek üzereydi ki, Hülya Avşar'la telefon görüşmesi bitti Allah'tan. Bilmiyorum, sadece ben mi böyle düşünüyorum ama bu talk show programlarında canlı telefon bağlantıları çoğu zaman programın yüksek temposunu düşürüyor. Programa katkı sağlayan çok az telefon görüşmesi gördüm şahsen.
Bundan vaz mı geçilse acaba diye düşünüyorum.
Sizi seviyoruz çünkü siz, bizim herkese duyuramadığımız iç sesimizsiniz. Saygılar..."
Akın Özfiliz adlı okurumuzun yorumu ise iki cümleden ibaret: "Aynen Yüksel Bey, hislerimize tercüman oldunuz. Bir yerden sonra Gökhan bile çekilmez oldu. Görüntüyü kapat, sanki Mustafa Topaloğlu..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA