Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

O da elektrik aldı(!)

İzdivaç programlarıyla hayatımıza giren bir tanımlama var: 'Elektrik almak...'
Gelin adayı talibinden hoşlandığı zaman "Elektrik aldım" diyor. Birlikte çay içtikten sora stüdyoya dönen damat adayı "Yeterince elektrik alamadım" diyerek kestirip atıyor. Demek ki bazı evliliklerin zamanla 'yüksek gerilim hattına' dönüşmesi bu voltaj bağımlılığından kaynaklanıyor.
Ekranda elektrik alan son kişi ise A Haber'de hafta içi her sabah izleyicilerle buluşan sevgili İbrahim Sadri oldu. Gazete haberlerini yorumlarken arkasındaki dev ekrana dokunur dokunmaz irkildi.
Pek çaktırmadı ama ciddi şekilde çarpıldığı belli oluyordu. Büyük bir profesyonellik göstererek işi şakaya vurdu:
"Vallahi bir gün burada kömür olup kalacağız. Çarptı mı ne? Çarpsa iyi, bayağı yüksek düzeyde geldi bir de. (Stüdyo amirine dönerek) Hocam siz mi veriyorsunuz buna elektriği? Bu adam nasıl olsa bu ekrana değer. Ulan, şuna bir sabah şakası hazırlayalım. Ver yavrum 24 voltu oradan! Aman diyeyim hocam, gözünüzü seveyim ya!"
İbrahim Sadri, kıssadan hisse çıkartmayı da ihmal etmedi: "Demek ki elimizi değmeyeceğiz hocam. Bilmediğin şeye dokunmayacaksın..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA