Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İncir'in tadı kaçtı

Kanal D'nin yeni ses yarışması X Factor Star Işığı'nda ilk geceye İncir adlı şarkısı ile damga vuran İlyas Altıntaş'ın performansından bu köşede övgü ile söz etmiştim.
Kendi deyişiyle 'sıfır bir beste' ile yarışmaya katılmasını da takdirle karşılamıştım. Ancak ortaya atılan bir iddia, bu başarıya gölge düşürecek cinstendi. Zira İlyas'ın 'İlk kez burada okuyorum' dediği İncir, şarkıcı Sedat Yeğin'in 2011 yılındaki Prova ve 2013 yılında çıkardığı Yeni Baştan adlı albümlerinde yer almış.
Bu arada yarışma sırasında bu 'sıfır' şarkıya talip olan jüri üyesi Ziynet Sali de daha sonra şarkıyı Sedat Yeğin'in okuduğunu öğrenince Twitter hesabından Yeğin'e övgü dolu satırlar paylaştı.
Sözleri İskender Külekçi'ye, müziği Orçun Karamuk'a ait olduğu belirtilen şarkıya can veren, üç yıldır radyolarda ve müzik kanallarındaki klibiyle eseri sevdiren Sedat Yeğin, emeğinin hiçe sayılmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, "Bazıları, güzel şeyleri geç fark eder" dedi.
Bakalım İncir polemiği daha ne kadar devam edecek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA