Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Güven bunalımı

Topyekun paranoyak bir toplum haline geldik. Öyle şeyler yaşıyoruz ki, kime güveneceğimizi hepten şaşırdık. Durum böyleyken, bir kargo şirketinin reklam filmi, hepimizi kucaklayıverdi.
Köydeki büyükanne, uzaktaki torunu için astronot tulumu örüyor. (İşte bizim insanımızın farkı. Dünyada torununa uzay giysisi diken başka bir ülkenin ninesi var mıdır acaba?)
Büyükanne, o gün köyden geçen motosikletli delikanlıya, torununa ulaştırması için o tulumu teslim ediyor. Yanındaki kadınlar "İlk kez gördüğün bir adama nasıl güvenirsin?" filan diyorlar. Nur yüzlü ninemiz yanıtlıyor: "Kendi insanımıza da güvenemeyeceksek..."
Reklam hoş... Mesajı da çok anlamlı. Ama keşke delikanlıyı oynayan kişi, Mehmet Günsür olmasaydı. O Mehmet Günsür ki, 'babasına güvenmenin bedelini' hayatıyla ödeyen Şehzade Mustafa'yı canlandırmıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA