Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Deniz Yıldızı'na dikkat!

FOX'un Deniz Yıldızı dizisindeki çarpık ilişkiler giderek daha fazla sayıda izleyicinin tepkisine neden oluyor. İçlerinden seçtiğim Osman Altan İlter'in mektubu, konuyu özetler nitelikte: "Sayın Aytuğ, Fox TV'de Deniz Yıldızı isimli bir dizi yıllardır oynuyor.
7 yaşından küçüklere sözüm ona yasak olan bu dizide her türlü rezalet gözlerimize sokulmakta. Ayda bir eşleri karşılıklı değiştirmeler, kapı dinlemeler, hakaretler, bağırma çağırmalar, iki hafta sonra seyrettiğimizde aynı diyalogların tekrarı, tek düze konuşmalar, daha ziyade konuşma adı altında hakaretler, aile mahremiyetini alt-üst etmeler, karısını bırakıp baldızına asılmalar...
Sonuçta gençlere hitap eden bir dizi olarak Türk aile örf ve âdetlerini yerle bir eden tekdüze bir senaryo...
Çoğunluğu tiyatro kökeninden gelen bu kaliteli sanatçılarla kalitesiz senaryo ve yapım birleşince, demek ki böyle bir sonuç çıkıyor. Bu durum eminim sizin de gözünüzden kaçmıyordur.
Saygılarımla..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA