Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Başka kim kazanacaktı ki?

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de benim birincim zaten günler öncesinden belli olmuştu. Kıvanç ve Burak'ın daha ilk gösterisinde notumu vermiştim. Merakım, ikincinin kim olacağıydı. 'Sinir Küpü' ustası genç Emre (Bazıları 'zeka küpü' de diyor) bana göre son derece haklı bir ikincilik elde etti. Hele karıştırılmış küpü 10 dakikada ezberleyip daha sonra gözü kapalı olarak saniyeler içinde çözdüğü gösteri müthişti. (Kendi sınırlı yeteneklerimle karşılaştırdığımda 'sinir küpü' oldum!)
Ama Kıvanç ile Burak'ın yaptıkları, tek kelime ile 'uluslararası' standartlara sahip şovlardı. Bu gençler Londra'ya, Las Vegas'a, Broadway'e gitseler; hem masaları, hem kasaları doldururlar. Zira yaptıkları sadece illüzyon değil. Şovlarını müthiş teatral fantezilerle süsleyip yanında pek çok garnitür ile beraber servis ediyorlar. Bu 'sunuş yeteneği' de onların farkı olarak sahneye yansıyor.
Kıvanç ile Burak'ın birinciliği açıklandığı sırada kendimi acı acı gülümserken yakaladım. Sezonun şampiyonu; göz bağcılığı yapan, zarf atan, olmayan bir şeyi olmuş, olmuş bir şeyi ise olmamış gibi gösteren iki kişiydi. Türkiye'nin malum gündeminde birincilik başka kime yakışırdı ki!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA