Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Teşekkürler Stadyum!

Futboldan giderek soğuduğum bugünlerde, TRT 1'in 'Stadyum' programında yayınlanan görüntülere sıcacık battaniye gibi sarıldım. Ersin Düzen'in sunduğu programda pazar akşamı, dünya liglerindeki alkışlanacak fair-play davranışlarının bir araya getirildiği enfes bir klip yayınlandı. Büyük bir özveri gösterip hakemin lehlerine verdiği yanlış kararı düzeltenler, rakip kaleci yerde yatarken attıkları golü içlerine sindiremeyip bilerek gol yiyenler, haksız verilen penaltıyı taca atanlar... Klibin sonunda 'Futbol bizim dünyamız, dünya bizim sahamız' yazıyordu. Ne kadar da doğruydu. Oysa hepimiz aynı formayı giymemize rağmen, sürekli kendi kalemize gol atıyorduk... (Bkz: Trabzonspor seyircisinin yaptığı.)
'Sahalarda görmek istediğimiz tüm hareketleri' üç dakikaya sığdırıp futbolun sadece kazanmak olmadığını hatırlatan 'Stadyum' ekibine gönülden teşekkürler...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA