Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Biz 'arıza' severiz!

'Survıvor'da ilk hafta Ekrem'in elenmesi sürpriz olmadı. Asıl sürpriz olarak görülen ise; adanın en antipatik iki isminden biri olarak gösterilen Turabi'nin (diğeri Sahra) en fazla SMS oyunu almasıydı. Doğrusu, ben buna da şaşırmadım. Zira artık 'Survivor'ın ruhunu kavramış gibiyim. İlk başlarda millet eğlenmek için 'arıza' tipleri destekler ama iş ciddiye binince doğruluk, dürüstlük, sempati, vicdan ve yürek gibi kriterler devreye girer.
Bu arada, daha önce gece kulübü önü olayları ve uçak kabinlerinde çıkarttığı kavgalarla gündeme gelen Tolga Karel'in çizdiği ılımlı ve uyumlu portre herkesi şaşırtıyor. Sanırım Acun sayesinde kendini doğru ifade edebilen ünlüler kervanına bu kez Tolga Karel de katılacak.
Bu arada 'Survivor' ile ilgili yorumların haftada iki gün tv8'de yayınlanması da ilginç. Star TV tabii ki bu işe itiraz etmez. Çünkü 'Survivor'ın bir başka kanalda 'köpürtülmesi' işlerine gelir.
Eh, 'Survivor'un etinden, sütünden yararlanmak da Acun'un yeni kanalının hakkıdır. Yani alan razı, satan razı...
Diğer yandan 'Survivor'ın SMS gelirlerinin tamamının Duyma Engelliler Rehabilitasyon Merkezi'ne aktarılması da takdire değer bir davranış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA