Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Doğru damar, yanlış gün

EKRAN birbirinden şirin minik oyuncularla dolu.
Hepsini ayrı seviyoruz. Geçen hafta Küçük Ağa'nın Mehmetcan'ı canlı yayında beni bile ayartıp dizlerimin üzerinde misket oynattı.
Aramızda Kalsın dizisinin minik oyuncusu Özgür Ege Nalcı'ya da bayılmayan yok.
Bu hafta onlara bir başka küçük yıldız daha eklendi:
Berkehan Tüter... Fox'un cumartesi geceleri yayınlamaya başladığı Düşler ve Umutlar dizisinde dünya tatlısı Yusuf karakterini canlandıran Berkehan Tüter, önümüzdeki haftalarda adından çok söz ettirecek gibi...
Düşler ve Umutlar, bir Oliver Twist uyarlaması.
Charles Dickens tarafından yazılan ve çocuk edebiyatının başyapıtları arasında gösterilen hikaye, son derece deneyimli bir ekip tarafından televizyon dizisi haline dönüştürüldü. Yönetmen Serdar Akar, senarist Feride Çiçek... Dizinin son derece kuvvetli bir oyuncu kadrosu da var. Özellikle Mustafa Uğurlu, çocukları çalıştıran çete reisi rolüyle kariyerini iyice parlatacağa benziyor.
Ancak dizinin yayın gününü pek doğru bulmadım.
Survivor ve Arka Sokaklar gibi çocuk izleyicilerin izlemekten kolay vazgeçmeyeceği yapımlar karşısında işi zor.
Nitekim ilk hafta Total grubunda 24'üncü, AB'de 28'inci oldu.
Yine de çocuk klasiklerinin, üzerinde kazma sallanacak 'doğru bir damar' olduğunu düşünüyorum. Fox ve yapımcı Hayri Aslan direnebildikleri yere kadar bu dizinin arkasında dursunlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA