Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Oldu mu Lig TV?

25 değil, isterseniz 55 kamera kullanın, eğer maçın en önemli anını izleyiciye yansıtamıyorsanız, kamera adedini ya da kullandığınız üstün teknolojinin hiçbir değeri yok...
Lig TV'nin canlı yayınladığı Beşiktaş- Fenerbahçe derbisinin en özel, en ilginç anı Caner'in kazanılan frikiği bilerek dışarı atmasına yol açan ihlaldi. Gelin görün ki, ne o anı canlı yayında görebildik ne de bu ihlale neyin yol açtığını anlayabildik.
Maçı anlatan spikerler neredeyse üç dakika boyunca derin bir şaşkınlık ve sessizliğe gömüldüler. Çünkü kaleciye geri pası verirken bir futbolcunun topu önce ayağında sektirip sonra kafa ile pas vermesinin 'ihlal' olduğunu bilmiyorlardı. Öyle ki; Lig TV, TRT'nin Stadyum programına servis ettiği görüntülerde bile bu pozisyona yer vermemişti.
Caner'in hareketinin jest mi yoksa bilgisizlikten kaynaklanan bir saçmalık mı olduğu hafta boyunca tartışılacak. Ama biz futbolseverler o 'anı' yaşayamadıktan sonra, ne çare?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA