Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Fırçanın böylesi

Show TV'de pazar günleri yayınlanan çok sevimli bir program var. Adı: Ev Kuşu... Programın sıcaklığı ve sevimliliği biraz da sunucusu Evrim Akın'dan kaynaklanıyor. Evrim, evlerine konuk olduğu ünlüler ile hem mekanı geziyor, hem de yerinde esprileri ve şakalarıyla pazar günlerine yaraşır sevimlilikte bir program ortaya çıkartıyor.
Evrim, geçen hafta da ünlü sunucu ve oyuncu Okan Karacan'ın evine konuk olmuştu. Okan'ı yaklaşık 50 kilo vermiş haliyle görünce onun adına çok sevindim. Her ne kadar eski gardırobu yarı yarıya boşalmış olsa da yeniden kazandığı sağlığı, yanına kâr kalmış belli ki. Evlenmeye hazırlanan Okan'ın hayat arkadaşı ile birlikte kurmaya çalıştığı yeni yuvasının en ilginç bölümü ise banyosuydu. Okan, Evrim ile beraber evi dolaşmaktan yorulmuş olmalı ki, banyoya girer girmez kapalı durumdaki klozetin üzerine oturdu. Sonra elini sol tarafa attı ve o güne kadar gördüğüm en ilginç tuvalet temizleme fırçasını çıkardı. Fırçanın sapı, mikrofon şeklindeydi.
Kız çocuklarının küçükken annelerinin saç fırçasını mikrofon gibi tutarak şarkı söylediklerini bilirdim de, Okan'ı tuvalet fırçasına doğru uzun hava patlatırken izlemek şaşırtıcı oldu doğrusu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA