Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nişan sektörü tam gaz(!)

Müge Anlı'nın ATV'deki programında dün inanılmaz anlar yaşandı.
Köyceğiz'de yaşayan Gülşah Taşkın adlı 17 yaşındaki kız kayıptı. Onu hem ailesi, hem de nişan ve nikah kıydığı damatların aileleri arıyordu.
Gülşah bazıları aynı tarihler içinde olmak üzere sürekli nişanlanıp nişan atıyordu. En son kıydığı nikahın ardından da altınlarla birlikte sırra kadem basmıştı.
Programda neredeyse 10 dakika arayla biri ortaya çıkıp "Ben de Gülşah ile nişanlıydım. Şu kadar altın, bu kadar para harcadım ama evlenmekten son anda caydılar" deyip şikayetçi oluyordu.
Gülşah neredeyse her 20 günde bir farklı bir adamla nişanlanmıştı. Benim son saydığım, 6 kişi nişanlanıp harcadığı paralar ile ortada kalmıştı. Bunlar 'resmi' rakamlardı. Yani mahkemeye başvuran ve programda şikayetini dile getirenlerdi. Bir de ele güne rezil olmamak için açıklama yapmaktan kaçınanları düşününce, listenin kabarması kuvvetle muhtemeldi.
Adli mercilere intikal etmiş bir konu hakkında kesin hüküm vermek ve insanların günahını almak niyetinde değilim. Ama bu nişan işini adeta 'sektöre' dönüştüren kötü niyetli aileler konusunda, hevesli damatlar ve ailelerinin uyanık olmaları gerektiğini düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA