Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Son kale düştü

Esra Erol'un Fox'taki izdivaç programını izleyenler, Cüneyt Bey'i iyi tanırlar. Özellikle geçen yıl pek çok kadının gönlünü çelmiş ama hiçbirine "Evet" dememişti. Cüneyt Bey'in camlı odada içtiği çaylar, sadece çay firmalarına yarar sağlamıştı!
Cüneyt Bey, birkaç dizide küçük roller alacak kadar yakışıklıydı, karizmatikti, iyi giyiniyordu, işi gücü vardı. Ama aynı zamanda çok seçiciydi.
Hani 'Oğlumuzu ne doktorlar, mühendisler istedi de vermedik' türündendi.
Cüneyt Bey, geçen sezonu 'Armudun sapı, üzümün çöpü' deyip taliplerini geri çevirerek tamamladığında herkesin fikri ortaktı:
'Bu adam evlenmek için değil, millete hava atmak için programa gelmiş...' Ama unutulan bir gerçek vardı. Gönül ferman dinlemezdi. Sonunda Deniz Hanım çıkageldi ve Cüneyt Bey'in kalbini çevreleyen kabuğu kırıp içine giriverdi.
Önceki gün Esra Erol'un programında Cüneyt Bey ile Deniz Hanım'ın nikah töreni vardı. Görüntü, izdivaç programları için önemli bir referans içeriyordu: 'Cüneyt Bey bile evlendiğine göre, bu programa başvuran hiç kimse bekar kalmaz!'

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA