Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aramızda kalmasın

Aramızda Kalsın dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde topal taklidi yapan Arife'ye Hüsne tarafından yapılan talihsiz yorumları gündeme getirip bu 'kaza'nın bir daha tekrarlanmaması gerektiğini belirtmiştim. Okurumuz E.O. da aynı konuya duyarlılık gösterenlerden. (İsmini saklı tutmamın sebebi, kardeşini daha fazla mahcup etmemek içindir)
"Merhabalar Yüksel Bey; ben de Aramızda Kalsın dizisini çok severek izliyorum, hatta bana göre şu anda televizyonlardaki en güzel dizi diye düşünüyorum, daha doğrusu düşünüyordum. Geçen haftaki bölümde Mahir'in kız arkadaşı hakkındaki 'topal' ve 'ayıplı' şeklindeki yorumlara kadar... Açıkçası büyük bir hayal kırıklığı oldu bende. Hatta 'Bunu Yüksel Aytuğ yazar' bile dedim. Çünkü aynı durumdaki kız kardeşimle gülerek, eğlenerek diziyi izlerken böyle bir sahne bomba etkisi yaptı bizde. Hele ki kardeşimin yüzünün kızardığını gördükten sonra dizinin devamını izleyemedim. Ben de verilmek istenilen mesajın iyi niyetli olduğuna inanıyorum ama diziyi bu durumda izleyenlerin olabileceği nasıl göz ardı edilebilir inanamıyorum.
Eminim aynı duruma düşen çok sayıda insan olmuştur..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA