Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Annelik mi dediniz?

Pek çok okurum yadırgadı. En çok da sevgili annem... "Ne o? Anneler sevgin azaldı mı? Nerede bu yılki Anneler Günü yazısı?" diye sordular. Bilemezdiler tabii, Anneler Günü yazımın reklamlara kurban gittiğini. Oysa yazmıştım. Reklam yoğunluğu nedeniyle son anda çıkartılmış. Olsun... Benim için her gün Anneler Günü... İşte cuma gününden yazdığım ama size ancak ulaştırabildiğim o yazı:
Bültendeki haber, tam da bebeğini çöp kutusuna atıp alışverişe giden canavar ruhlu kadın görüntüsünün arkasından geldi. Otomobilin ezdiği minik kuş, asfaltın ortasında cansız yatıyordu. Dişisi ise hemen yanı başında çaresizce ona sesleniyordu. Dünyanın en ürkek kuşu olan serçe, o anlarda yanından hızla geçen otomobillerin gürültüsüne aldırmadan, yavrularının babasını hayata döndürmeye çalışıyordu.
Anne idi, eş idi... Kendi küçücük ama yüreği kocamandı... Bebeğini çöp torbası gibi konteynıra fırlatana 'insan' denildi bültende... Eşine ağıt yakan anne kuşa ise hayvan...
Başta şehit anaları, sonra canım annem olmak üzere, evlatlarını ve eşlerini canlarından önde tutan tüm fedakar annelerin Anneler Günü kutlu olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA