Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şahin bir yere gitmiyor

Bu haberleri nasıl uyduruyorlar anlamıyorum. Geçen hafta koca koca televizyonların ana haberlerinde bile yer aldı. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Şanlıurfa Valiliği görevine atanmış... Hoppalaaa! Yahu bu emniyet müdürü filan değil ki, 'atama' kararnamesi ile valilik görevine gönderilsin. Onu RTÜK görevlendiriyor ve eğer 'vatana ihanet' gibi bir suç işlemediyse de belirlenen görev süresinin sonuna kadar o makamda oturuyor. Şahin'in de daha TRT Genel Müdürlüğü görevinin bitmesine bir yıl dört ay var. 'Atama' ne ola ki?
Ayrıca, İbrahim Şahin bana göre TRT tarihinin en başarılı genel müdürlerinden biri. Çocuk kanalından haber ve yabancı dilde yayın yapan pek çok kanala kadar TRT'nin yelpazesini genişleten, kuruma 18 yeni stüdyo kazandıran Şahin, bana göre TRT'nin alt yapısını teknik ve içerik anlamında en çok geliştiren genel müdür. Gelin görün ki, fısıltı gazetesi onu neredeyse her yıl bir başka göreve atıyor ama bir tek TRT Genel Müdürlüğü görevine layık görmüyor. Tuhaf...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA