Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Organik dizi

Büyük kentlerin kaosundan, trafik keşmekeşinden, saygısız insanlarından ve pahalılığından kurtulup kendisini ücra bir köye ya da bir balıkçı kasabasına atmak isteyen 'firarilerin' sayısı giderek artıyor. Star'ın yeni dizisi Güzel Köylü de kendine 'organik' bir yaşam kurma düşüyle yanıp tutuşan yorgun kentlilerin bu zaafından faydalanmış.
Malum, büyük kentlerde doğal ürünleri organik pazarlardan bulmak mümkün de, 'organik, saf, bozulmamış, GDO'suz' insan bulmak zor.
İşte bizim genç kız kahramanımız da bu ihtiyaçtan dolayı rotasını şirin mi şirin bir Ege köyüne çeviriyor.
Tıpkı bu sezon bana en çok keyif veren film olan Mandıra Filozofu gibi Güzel Köylü'den de zevk aldım. Gizem Karaca tam da rolünü bulmuş gibi.
Berk Cankat yakışıklılığıyla yine genç kızların burnunu ekrana yapıştıracağa benziyor. Ahmet Mümtaz Taylan, Zerrin Sümer ve Ali İpin gibi tecrübeliler de işin içine girince, ortaya keyifle izlenecek bir yaz dizisi çıkmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA