Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yaz ekranının en iyileri

Ekranların yaz uykusuna yattığı şu kurak dönemde, bazıları ışıl ışıl parlamasını biliyor.
Peki yaz ekranında kimler kazandı, kimler kaybetti? İşte her gün aldığı yüzlerce izleyici mesajı sayesinde seyircinin nabzını en iyi tutan köşelerden biri olan Yakından Kumanda'nın değerlendirmesi:

KAZANANLAR
NİHAT HATİPOĞLU: ATV ekranında Ramazan boyunca Sultanahmet Meydanı'ndan sunduğu iftar ve sahur programları, reyting açısından da son derece 'bereketli' oldu. Reytingin yanı sıra Hatipoğlu, ATV'ye büyük bir saygınlık da kattı.
İLKER AYRIK: Yaz ekranına Çarkıfelek yarışması ile dönen Ayrık, her bölüm sunuculuğunun üzerine biraz daha koyarak kendisine güvenenleri mahcup etmedi. İsmi Mehmet Ali Erbil ile özdeşleşen bir yarışmayı sunma handikabını kolayca aşıp yeni fenomen oldu.
ULAN İSTANBUL: Yaz ekranının en dişe dokunur dizisi olarak öne çıktı. Ah bir de şu itici ismi olmasa...
O SES ÇOCUKLAR: Ekranda çocukları yarıştırmak zordur. Hem reyting almak, hem de bunu yaparken çocuk masumiyetini istismar etmemek kolay değildir. O Ses Çocuklar; hem genç yetenekleri ortaya çıkarttı, hem aileleri müzik konusunda çocuklarına destek olmaya özendirdi, hem de hatırı sayılır bir reyting başarısı elde etti.

VE KAYBEDENLER
TRT SPOR: Dünya Kupası gibi dev bir organizasyonu ekrana getirmesine rağmen TRT bu fırsatı yeterince değerlendiremedi. Hem yayınları renksiz ve ruhsuzdu, hem de bu yayınlar sayesinde yeni dönem tanıtımını yeterince yapamadı.
ALABORA: Kanal D'nin Survivor taklidi yarışması, istenilen reytingleri elde edemediği gibi, kanalın prestijine de zarar verdi.
X FACTOR STAR IŞIĞI: Temcit pilavı gibi ısıtılıp yaz ekranında yeniden ekrana servis edildi ama bir kez daha beklenen reyting başarısının uzağında kaldı. Yarışmacıları da, yeni jürisi de iyiydi ama televizyonculukta postacı kapıyı iki kere çalmıyor ne yazık ki...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA