Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

'X Factor' bulundu mu?

X Factor Star Işığı yarışması, ekrana tutunabilmek için son çare olarak, 'bilinen en kestirme yol'a saptı: Duygusal ajitasyon ve bolca kavga...
Bu haftaki bölümler, Müge Anlı'nın programını aratmadı. Yıllardır birbiriyle küs yaşayan babalar ile kızları buluşturuldu.
Anneler, çocuklarına kavuşturuldu vs...
Bu hafta sahneye gelen hemen her yarışmacı, gözüne kestirdiği bir jüri üyesine çemkirdi. Kosinüs, Nigar Jamal'a "Biz Türkiye'de ayrılık şarkılarını hareketli söylemeyiz" diyerek ayar vermeye kalktı. Bir başka yarışmacı Halil Polat da diğer jüri üyesi Atiye'ye sert çıkarak "Ben de sizin şarkılarınızı hissetmiyorum" deyiverdi. Sinan Akçıl ile atışıp seyircilere "Bu hafta bana oy göndermeyin, elenmek istiyorum" diye rest çeken yarışmacı Canan Ay ise bir ara tartıştığı diğer jüri üyesi Nihat Odabaşı'na "Sizin çocuğunuz var mı?" diye sorarak, gerilimi yükselttikten sonra yarışmaya veda etti.
Gözyaşı soslu zorlama duygusallıklar, ego çatışmasına dönüşen suni tartışmalar... Reyting almak için gerekli 'X Factor' bu olmamalı bence...
NOT: Bu yazıyı yazdığım saatlerde yarışmanın yayından kaldırıldığı haberleri internet sitelerine düştü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA