Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bi fotoğraf çekinebilir miyiz?

Ne yalan söyleyeyim, Jay Leno'nun ayrılmasından sonra The Tonight Show'u eskisi gibi merak ve heyecanla izleyeceğimi sanmıyordum.
Çünkü Leno'nun yerine gelen Jimmy Fallon onun kadar sempatik ve esprili gelmiyordu bana. Programın 400 kişilik ekibi de bunun farkına varmış olmalı ki, tüm yaratıcı güçlerini birleştirip Jimmy'yi ve programı kurtarmak için el ele verdiler; konuk çıtası muhteşem bir şekilde yükseltildi.
Programa her hafta birbirinden ilginç köşeler eklendi.
The Tonight Show'un son dönemde en çok ilgimi çeken bölümlerinden biri de Celebrity Photobomb adı verilen bölüm. Sunucu Jimmy Fallon, o gece ağırlayacağı konuğu ile birlikte bir gökdelenin tepesine çıkıyor. Orada manzarayı fon alıp hatıra fotoğrafı çektiren turistlerin gizlice arkasına geçiyorlar. Sadece bir tatil anısı peşindeki turistler, çektirdikleri fotoğrafın arkasında dünyaca ünlü yıldızları görünce hayretten küçük dillerini yutacak gibi oluyorlar.
Malum, bizim talk show'cularımız bir süredir kreatif sıkıntı yaşıyorlar. Naçizane tavsiyem, gözlerini The Tonight Show'a çevirmeleri. Eminim, 'devşirecekleri' pek çok cazip fikir edineceklerdir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA