Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Halit, Beren, Hazal...

Üçü de bu sezon herhangi bir dizide yer almayacak. Bence son derece doğru bir karar. Zira dizi enflasyonunun alıp başını gittiği şu günlerde, bir oyuncunun neredeyse her yıl başka bir karakterle karşımıza çıkması, izleyicide adı konulmamış bir bezginlik ve yorgunluk hissi yaratıyordu.
Halit Ergenç'in 'Muhteşem Süleyman' karakterini hemen unutturması zaten mümkün görünmüyordu. Örneğin; karşımıza bu sezon bir avukat karakteri ile çıksa, kimseyi ikna edemezdi.
Beren Saat'in son zamanlardaki en büyük hatası, neredeyse her iki sezonda bir, yeni bir karakterle izleyicinin karşısına çıkmasıydı.
Bu aranın en çok ona yarayacağına inanıyorum.
Hazal Kaya'nın son zamanlarda işleri pek yolunda gitmese de, ekrandan uzaklaşma kararının altındaki sebebin kırgınlık değil, yenilenme ve tazelenme ihtiyacı olması gerektiğini düşünüyorum. Aslında bu tatiller en çok sinemacıların işine yarayacak.
Her üç oyuncu da bu süre içinde en az birer sinema filmiyle hem hayran sayılarını artıracak, hem de oyunculuk yeteneklerini ve vizyonlarını geliştirme fırsatı yakalayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA