Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Vira bismillah!

Yukarıdaki sözü, denizciler demir alırken söyler. Yeni sefer öncesi işlerinin rast gitmesi, sağ salim limana geri dönebilmeleri için Allah'a dua ederler. Yarın pek çok yeni program 'Vira bismillah' diyerek reyting okyanusuna açılacak. Bunlardan biri de Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz.
Oya Aydoğan dışında tüm yorumcularını yenileyen program bir hayli iddialı. Sinan Özedincik, Pakize Suda ve Duygu Çetinkaya, sabah ekranına büyük renk getirmeye aday. Özellikle sevgili mesai arkadaşım Sinan Özedincik'ten son derece umutluyum. Magazin gündeminin nabzını en iyi tutan, istihbarat konusunda neredeyse rakipsiz olan arkadaşım, ekranın beklediği sempati ve heyecana da sahip.
Oya Aydoğan ile Pakize Suda 'iyi poliskötü polis'i oynayabilir. Duygu Çetinkaya ise Survivor'da elde ettiği dobra kız sıfatını hak etmeye çalışacak.
Gündüz ekranında şans dileyeceğim iki program daha var: Seda Sayan; Show TV ekranında, Nilgün Belgün de FOX'ta gündüz mesaisine başlıyor. Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA